+34 935 550 929

Una bona notícia d’ak benn:

Juntament amb un equip de voluntaris compromesos realitzem unes activitats diàries per a promoure el creixement de l’infant, la descoberta de valors als joves així com la promoció laboral i d’apoderament de la dona.
Engrescats amb les idees que sorgeixen dels joves col·laboradors, ha sorgit de dos d’ells -en Youssouph Diatta i Jean Marie Assine-, el projecte pedagògic KALAMBENOR orientat cap una descoberta vivenciada a la natura. Un projecte estructurat i pautat tècnicament que compta amb la saviesa dels avis i les persones de pagès que coneixen i estimen la terra de la Casamance on tindrà lloc.
El projecte ha començat a iniciar-se després de conèixer l’opinió favorable de les persones de la regió i la seva viabilitat comptant ja amb certes cessions de terrenys i propostes de participació en perspectiva. La resposta està resultant magnífica i dona coratge.
Com tota activitat que iniciem, hi posem l’esperit AK Benn: “…un pas més”. L’equip posa la llavor perquè vagi creixen dins la comunitat.
Germà Cristí de Taizé

Amics d’ak benn s’ha adherit a la proposta treballant per a aconseguir que aquest projecte sigui una realitat. Aqui teniu el projecte:  CLIQUEU AQUÍ
Amigos de ak benn se ha adherido a la propuesta para conseguir que este proyecto sea una realidad. Aquí tienen el proyecto  CLICAR AQUÍ

Si voleu col·laborar escriviu-nos anant a CONTACTAR

___________________________________________________


KALAMBENOR ha aconseguit els seus objectius.

Dos documents que expliquen el treball fet, les dificultats i les solucions adoptades:

              Cliqueu aquí —   20-11-07 Seguiment 7 novem 2021-11-03
i aquí—Seguiment Proj Kalambenor 3-11-21