Adreça fiscal:
Amics d’Ak Benn   C. Pi i Margall núm. 13, 1r. 2a.   08024 BARCELONA
NIF: G 639 89 313

Naturalesa: Associació sense ànim de lucre.

Adreça postal i secretaria:
Amics d’ak benn
C. Enric Borràs 15, bx, 2ª    08329 TEIÀ .
Tl.: 93 555 09 29
Josse Matarrodona 616 854 456, Mima Sant 653 90 20 13, Jordi Riera 685 46 34 11
amics-ak-benn[@]ak-benn.eu

Junta directiva:
Xavier Sant i Granados (President), Josefa Matarrodona (Secretària), Jordi Riera (Tresorer), Mima Sant (Vocal), Marc Iturri (Vocal de Cardedeu), Helena Sant (Vocal).

Registrada als ajuntaments de: Cardedeu, Teià, Barcelona i Cambrils.

Núm. registre d’associacions a la Generalitat de Catalunya: 31.356.
Núm.de registre a l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament – ACCD: 425

Nom del domini: www.ak-benn.eu

Drets de Propietat Intel·lectual

Els textos, imatges, sons, animacions, vídeos i la resta de continguts existents en aquesta web són propietat d’Amics d’ak benn, o de tercers que han llicenciat o autoritzat a Amics d’ak benn per al seu ús. Tots els logotips, marques i dissenys industrials que apareixen en aquesta web formen part dels drets de Propietat Industrial i Intel·lectual registrats per Amics d’ak benn, quedant prohibida qualsevol modalitat d’explotació, és a dir, la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació sense l’autorització expressa d’Amics d’ak benn. Es prohibeix la divulgació, utilització, transmissió, distribució, reproducció i transformació, total o parcial, en qualsevol suport o mitjà, dels continguts  d’aquesta web sense el previ i exprés consentiment d’Amics d’ak benn tret que s’indiqui el contrari o el seu ús sigui a títol personal i no vulneri els drets reconeguts a Amics d’ak benn per la legislació vigent.

Política de Privadesa

Estem treballant a fi de complir i registrar-nos correctament segons la LOPD. Si vol comunicar-nos alguna qüestió o objecció pot escriure escrivint a Amics d’ak benn o a través del correu electrònic amics-ak-benn[@]ak-benn.eu, o per telèfon al número 93 555 09 29 o alguna de les persones indicades de Secretaria d’Amics d’ak benn

Compliment de la LSSI

De conformitat amb l’article 12 de la Llei Espanyola 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic haurem de retenir en el nostre servidor les dades de connexió i tràfic generats per les comunicacions establertes per un període de dotze mesos.

Cookies

Aquesta aplicació informàtica no utilitza cap mitjà per registrar les dades de navegació de l’usuari. En determinades circumstàncies i per raons tècniques el nostre servidor pot necessitar enviar al seu navegador una identificació anònima en forma d’arxiu de text (“cookie de sessió”). Aquesta identificació, que s’emmagatzema temporalment en el seu ordinador, és necessària per mantenir la connexió amb el lloc web. En cap cas conté dades de caràcter personal identificatius.

Vincles des d’altres llocs web

Excepte autorització expressa d’Amics d’ak benn es prohibeix l’establiment de vincles des de llocs web aliens a la nostra associació.