+34 935 550 929

 EXPOSICIÓ A VALLS GENER 2018 COMPROMÍS I ESPERANÇA: AMB ESFORÇ ARRIBEM LLUNY.
TV3 va gravar una entrevista que podeu veure per TV3 a la carta (mireu més avall)

Valls, una altra exposició que tanquem i com sempre, noves mirades i molts retorns.

Les característiques dels dos espais: la sala i el pati, a peu de carrer en el centre de la població, i els horaris d’obertura han permès un alt nombre de visitants de totes les edats. El més bonic de tot, és que un bon nombre d’ells repetissin la visita per fer-ho amb mes profunditat i poder comprar els productes d’artesania que també hi exposàvem. …/…
Per llegir més cliqueu aquí ->   EXPOSICIÓ A VALLS GENER 2018
La Revista 76 d’Ak Benn s’en fa ressò aquí –> JOURNAL akbenn 76

Durant l’exposició es va gravar una entrevista al germà Cristí de Taizé pel programa Signes dels Temps de TV3 amb el títol “Fraternitat cristiana al Senegal”  Es va emetre el 11 de febrer del 2018 i després al més d’agost.
El podeu veure anant a TV3 a la carta clicant aquí