+34 935 550 929

La Sala Àgora de Cambrils va acollir el març i abril del 2013 l’exposició “ART JOVE A DAKAR”  amb obres de joves d’ak benn  de Dakar i fotografies de Kër Taizé. 
Sama Yaye…,
He volgut marxar lluny a buscar diners, la riquesa i tu m’hi has enviat. Vaig sortir duent-te dins el meu cor. Estava eufòric, segur. Després de la platja de Yarax ja veia les costes del Nord. Tenia un pot de pintura blava. Vaig agafar la fusta d’una caixa de fruita i hi vaig escriure AIR BARÇA, després tothom deia BARÇA o BARZAK a la proa!
Després, ha calgut comptar les hores, els dies, l’única remor la del mar i el motor barrejats de fam i de set. I el dia va arribar, la tempesta, la por, el pànic, l’angoixa, la diarrea. T’escric amb amor. Tu has estat tot per a mi. Si no ens veiem més, no ploris.
Moussa

Clandestins…un nen s’ha quedat reflexionant…!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
El prospecte de l’exposició el teniu en l’enllaç de sota.
ART JOVE A DAKAR: Cambrils
Mes fotografies a la web de la comissària de l’exposició, Mima Sant, en aquest > ENLLAÇ