+34 935 550 929

Informació bàsica sobre protecció de dades i informació confidencial

Responsable

  • AMICS D’AK BENN
  • C/Enric Borràs, 15, bx, 2ª – 08329- TEIÀ (El Maresme)

Finalitat

Gestionar la relació que ens vincula i solucionar dubtes o consultes que ens pugui realitzar. Les dades seran conservades durant la vigència d’aquesta relació, una vegada extingida, els conservarem durant els terminis legalment exigits.

Legitimació

Consentiment de l’interessat – Interès legítim d’ambdues parts.

Destinataries

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o que la comunicació sigui necessària en el marc de la relació que ens vincula.

Té dret a sol·licitar l’accés a les seves dades personals, la seva rectificació o supressió, la limitació del seu tractament i la portabilitat de les dades a la direcció del RESPONSABLE o a través del correu electrònic amics-ak-benn@ak-benn.eu. Així mateix, té dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control/Agencia Espanyola de Protecció de Dades si considera que el tractament que realitzem de les seves dades no s’ajusta a la normativa vigent o considera que no estem atenent algun dels drets que li assisteixen i ens exerceix (www.agpd.es).

Informació rellevant i addicional

Aquest missatge i qualsevol annex van dirigits exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació CONFIDENCIAL sotmesa al secret professional. Si no és el destinatari final d’aquest missatge, li preguem que:

  1.  s’abstingui de fer ús algun de les dades de caràcter personal que poguessin constar,
  2.  ens ho comuniqui immediatament per aquesta mateixa via i
  3. procedeixi a la seva destrucció. Queda notificat que el seu ús, distribució, impressió, còpia i difusió per qualsevol mitjà està tipificada com a delicte en l’article 197 s.s. i 278 del vigent Codi Penal.

Per rebre més informació respecte al tractament que realitzem de les seves dades, contacti amb nosaltres via postal o a través de correu electrònic.